English version

Умови конфіденційності.

Так, як ми ставимось серйозно до захисту Ваших персональних даних, то хочемо, щоб Ви знали які Ваші дані можуть збиратися та використовуватись. Сайт   dana-agency.com.ua, в силу своєї специфіки не потребує таких даних, але ми не відповідаємо за треті сторони задіяні в процесі і вважаємо, що повинні донести до Вас цю інформацію.
Дані Умови  діють для всіх інтернет-сервісів (надалі “Сервіси”, а кожен окремо — “Сервіс”), що надаються Промоагенцією Дана (надалі — “Власник”) стосовно використання Вашої особистої інформації, яка збирається протягом відвідання сайту dana-agency.com.ua та його порталів.
Ці Умови є договором приєднання. Використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

Власник може здійснювати обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачеві послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що необхідні для належного надання послуг Сервісів).

Під час використання Користувачем сайту будь-яких Сервісів сайту, Власник може здійснювати збір та обробку даних Користувача, а саме:

  • даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі використання Сервісів;
  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри та налаштування інтернет-браузерів.

В розділі “Довідка” на панелі інструментів більшості інтернет-браузерів Ви зможете ознайомитися з інформацією, як запобігти прийняттю нових “cookies” Вашим браузером, або як налаштувати браузер, щоб завжди відхиляти “cookies”. Якщо “cookies” будуть відключені, Користувач може не отримати доступ до важливих функцій, або відмінних рис нашого сайту і використання сайту може бути обмеженим.

Маркери звертань, які використовуються на сайті, можуть бути пов’язані з персональними даними користувача.

Власник може включати дані Користувача до баз персональних даних користувачів сайту з моменту, коли Користувач вперше починає використовувати Сервіс, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач використовує будь який Сервіс. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач використовує будь який Сервіс.

Під час використання Користувачем Сервісів, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи можуть отримувати Ваші дані.

Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

  • системи зі збору статистики відвідувань Сервісів ( Google Analytics тощо);
    • соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
    • системи банеропоказів;
    • інші ресурси.

Власник, в міру своїх можливостей, буде докладати зусилля, для того щоб інформація яку Ви надаєте використовуючи наш сайт залишалась конфіденційною.

Власник має право передавати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Власником; новому власнику та/або Власнику Сервісу для обробки з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал та це не суперечить положенням Закону України «Про захист персональних даних».

Власник має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за цією адресою і будуть обов’язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.

Використовуючи сайт dana-agency.com.ua Ви погоджуєтесь з цими умовами конфіденційності. У разі, якщо Ви не згодні з умовами конфіденційності, будь ласка, не користуйтеся Сервісами сайту www.dana-agency.com.ua.

We accept payments from all over the world Відхилити